Stålkonstruktioner

Aalborg Maskinfabrik er eksperter i at bygge nøglefærdige stålkonstruktioner

Med udgangspunkt i den konkrete opgave beregner Aalborg Maskinfabriks ingeniører kravene til konstruktionernes styrker. Vi fremstiller stålkonstruktioner med udgangspunkt i dine behov, og vores team arbejder altid tæt sammen for at sikre dig stålkonstruktioner af højeste kvalitet.

Certificerede svejsere

Vi er certificerede efter standarderne ISO 9001, ISO 3834-2, ISO 1090 samt EXC3. Du kan læse mere om vores certificeringer og godkendelser ved at klikke her.
Vores kompetente svejsere er naturligvis certificerede i de forskellige svejseprocesser efter gældende normer, i alle gængse materialer som jern, rustfri stål og aluminium.

Skræddersyede stålkonstruktioner til alle brancher

Vi tilbyder stor fleksibilitet i størrelsen af konstruktioner, og har erfaring inden for alle typer for stålkonstruktioner. På vores fabrik i Aalborg i Nordjylland har vi rammerne og faciliteterne til at fremstille helt store stålkonstruktioner, og vores konstruktioner indgår ofte i bærende dele inden for blandt andet vindmølle- og offshorebrancherne.

Vi sørger for dokumentationen

Dokumentationen er vigtig, og det bliver der også lagt vægt på hos os. Vi leverer fuld dokumentation ved fremstilling af stålkonstruktioner, og sikrer på denne måde samtidig fuld sporbarhed på alle materialer og svejsninger, der indgår i konstruktionerne.

Udskibning af konstruktioner

Udskibning kan ske fra havnekaj eller med specialtransport. Vi står klar til at sparre med dig for at finde den bedste løsning for dig.

Kontakt os i dag

Neden for finder du oplysninger for vores kontaktpersoner inden for stålkonstruktion. Vi står altid klar til at rådgive dig omkring vores produkter og ydelser samt, hvad vi kan gøre for dig.


Kontaktpersoner

Bjarne B. Johansen
Forretningsudvikler
+45 21804546
bbj@aalborgmaskinfabrik.dk

Kaj H. Svenningsen
Senior Ingeniør
+45 25459280
ks@aalborgmaskinfabrik.dk

linkedin

Transportbeslag

Specialfremstillet til transport af vindmøllevinger.

Stålkonstruktion til offshore

Stålkonstruktioner med fuld sporbarhed. Herunder ultralyd og MPI på alle svejsninger.

Support til åg

50 tons support for løfteåg udskibet direkte fra Nordkaj.

Mål: 8 x 13 x 10m.

Rørsystem til industrivirksomhed
Ramme til wirespil på skib
Black water tank