Om os

Innovativ maskinfabrik med base i Nordjylland

På denne side kan du læse om Aalborg Maskinfabrik og vores historie.

Aalborg Maskinfabrik har rødder tilbage til værftsindustrien, og vi har gennem årtier været leverandør af løfte- og produktionsudstyr samt service og reparation på hydraulik og cylindre og maskiner til industrien.

Vi har altid fulgt den teknologiske udvikling og udnyttet de teknologiske muligheder i vores maskinpark. I starten var vi en lokal leverandør, men er med tiden fulgt med vores kunder ud på eksportmarkederne, hvor vi i dag er en internationalt orienteret virksomhed med to fabrikker i henholdsvis Aalborg og Svenstrup i Nordjylland.

Kompetencer er nøgleordet hos Aalborg Maskinfabrik – vi vægter højt at udvikle vores medarbejdere inden for alle vores kernekompetencer i produktionen: svejsning, drejning, fræsning og montering.

Innovativt ingeniørarbejde

Forud for produktionen ligger der ofte et stort innovativt ingeniørarbejde. Vi sætter os sammen med vores kunder og lytter til deres ønsker og behov, som derefter omsættes til konkrete beregninger og tegninger af vores ingeniører.

Teknisk rådgivning og innovation er nøgleord i vores virksomhed, da vi tror på, at det er vejen til at være den helt rigtige sparringspartner for vores kunder.

Med vores brede kompetencesæt tilbyder vi mangeartede løsninger i meget forskellige brancher, som vi målrettet udvikler os inden for. Vi er stolte over at kunne arbejde i helhedsorienterede løsninger, som indebærer at vi kan gå hele vejen fra idé til udvikling og produktion. Vi omsætter kundens tanker og idéer til moderne produktionsudstyr.

Når vi udvikler nye løsninger, tager vi højde for den efterfølgende montering, således at den bliver så hurtig og enkel som muligt.

Daglig drift

Om Aalborg Maskinfabrik er der især én at sige: Service. Vi har et service- og vedligeholdelsesteam, som rykker ud på alle tider af døgnet, hvis der skulle opstå problemer.

I dag er der fælles hovedkontor på Jellingvej i Svenstrup, samt produktion i Svenstrup og på Skydebanevej i Aalborg.

Det er vigtigt for os at bidrage til høj faglighed i branchen. Derfor tilbyder vi så mange unge mennesker som muligt, et uddannelses sted hvor de kommer i berøring med de sidste nye teknologier og lærer at udarbejde løsninger, der opfylder kundernes ønsker og behov.

Kontakt os i dag!

Du kan altid kontakte Aalborg Maskinfabrik enten på tlf +45 98381844, eller find den medarbejder du har brug for at komme i kontakt med ved at klikke her.

Lad os tage en snak

Vores erfarne team af eksperter er klar til at rådgive og hjælpe med at finde den rigtige løsning til dit projekt.
Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt. Find alle vores kontaktoplysninger her.