Service og vedligehold af maskiner

Certificeret service og vedligehold af maskiner

Aalborg Maskinfabrik yder reparation, service og vedligehold på industrielle maskiner og alle former for hydraulik hele døgnet. Vi er hos Aalborg Maskinfabrik meget bevidste om, at produktionsstop koster, og vores team af højtuddannede serviceteknikere er altid parate til at rykke ud, uanset om det er stort eller småt, der skal repareres.

Døgnservice

Vi tilbyder service og vedligehold døgnet rundt. Vores montører står altid klar til at køre ud når det brænder på, lige meget hvilken tid på døgnet det må være. Du kan altid kontakte os på tlf. +45 98381844.

Service og vedligehold inden for alle brancher

Vi har stor erfaring og ekspertise inden for mange forskellige brancher: Energi, vindmølleproduktion, offshore og marine samt industri og produktion.

Certificerede eftersyn

Vi udfører certificerede og lovpligtige eftersyn, som sikrer, at dit produktionsudstyr er i orden og forsvarligt til brug i den daglige drift. Vi er samtidig certificeret i hygiejnekvalitetskrav, og kan derfor også udføre eftersyn og service i fødevareindustrien.

Skræddersyede serviceaftaler

Hos Aalborg Maskinfabrik tilbyder vi serviceaftaler, som kan spare dig for en meget administrativt arbejde, og hjælpe dig med at få overblik over dine årlige tekniske kontroleftersyn (TKE). Vi holder styr på dine eftersyn for dig, og kontakter dig, når det er tid til at få dem udført. Selve udførelsen klarer vi naturligvis også. Her kan du også kan finde mere information omkring vores serviceaftaler.

Egen serviceafdeling

Vi har på Aalborg Maskinfabrik vores egen serviceafdeling. I tilfælde af, at defekte komponenter skal repareres eller fremstilles på ny, vil dette også blive gjort i vores eget reparationsværksted.

Vil du gerne høre mere om vores ydelser og serviceaftaler, er du altid velkommen til at kontakte os for mere information.

+45 98 38 18 44

 

Teknisk kontroleftersyn

Aalborg Maskinfabrik udfører Tekniske Kontrol Eftersyn (TKE) på industriinstallationer og komponenter.

Reservedele

Udvalg af reservedele til service og vedligeholdelse.

Kundetilpassede kranemner

Fremstilling af kundetilpassede krankomponenter.

Power pack

Fremstilling, reparation og renovering af power packs til maritim, offshore og industriel anvendelse.

Hydraulisk cylinder

Reparation og renovering af alle former for hydrauliske cylindre.

Renovering

Aalborg Maskinfabrik har stor erfaring med at renovere mekaniske drivenheder såsom gearkasser, hydraulikmotorer- og pumper.

Lad os tage en snak

Vores erfarne team af eksperter er klar til at rådgive og hjælpe med at finde den rigtige løsning til dit projekt.
Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt. Find alle vores kontaktoplysninger her.