29. oktober 2020

Rotationsbord til Cuxhaven

Tidligere på året vandt Aalborg Maskinfabrik et udbud om et rotationsbord til en vindmølleproducent i Cuxhaven i Tyskland.

Rotationsbordet er specialfremstillet til afprøvning og test af lejer til vindmøller, og udmærker sig ved at have fået installeret en adapter, som gør, at bordet kan indstilles til tre forskellige størrelser af lejer. Hos Aalborg Maskinfabrik er vi stolte over at kunne fremstille produktionsudstyr som dette rotationsbord. Efter sparring med tegnede og udviklede vores dygtige ingeniørteam rotationsbordet, hvorefter vores kompetente værksted har fremstillet den.

Denne type opgaver kan lade sig gøre, fordi Aalborg Maskinfabrik er løsningsorienterede, og altid har som mål at tilbyde kunden et specialfremstillet produkt af kvalitet. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan vi kan forme dine idéer til et færdigt og fuldendt produkt.

Har din virksomhed også brug for nyt produktionsudstyr? Vi er altid klar til at tage en snak om, hvad vi kan tilbyde dig. Giv os et kald i dag på +45 98481844 eller find den medarbejder du har brug for her.

Lad os tage en snak

Vores erfarne team af eksperter er klar til at rådgive og hjælpe med at finde den rigtige løsning til dit projekt.
Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt. Find alle vores kontaktoplysninger her.