18. maj 2021

Rold Savværk: Vi har brug for fleksible leverandører!

Rold Savværk A/S i Arden har været en loyal kunde hos Aalborg Maskinfabrik gennem flere år – og laver forskellige reparationsopgaver af. f.eks. savværksmaskiner, specielle gear og hydrauliske cylindre.

– Jeg har kendt Aalborg Maskinfabrik i mange år, og vi har altid haft et rigtigt godt samarbejde. Det er vigtigt for mig, at vi har leverandører, der er hurtige og fleksible. Vi har travlt som aldrig før – og idet vi er en ordreproducerende virksomhed med korte leveringstider, og der er nedbrud i produktionen, står vi med kunder, der mangler deres varer. Aalborg Maskinfabrik har stor forståelse for vores produktion og vigtigheden af høj driftssikkerhed. Det er ofte hændt, at jeg kører til Aalborg Maskinfabrik med en hydraulisk cylinder på min vej hjem fra arbejde – for så at tage den med på arbejde igen næste morgen. Dét sætter jeg stor pris på, fortæller Kurt Stig Nielsen, Produktionsleder Rold Savværk i Arden.

Om Rold Savværk A/S
Rold Skov Savværk A/S er et selskab i koncernen Lindenborg Gods A/S, som bl.a. har aktiviteter inden for jagt, skovdrift, planteskole, tømmerhandel og godsforvaltning. Rold Skov Savværk A/S omfatter to savværksenheder i henholdsvis Arden og Sabro. Det er en af landets største grupper af nåletræssavværker for opskæring af konstruktionstræ med salg til såvel den danske som andre europæiske landes byggesektor.

Skal vi også hjælpe dig?

Ring til os i dag på 98 38 18 44 eller kontakt en af vores medarbejdere.

+45 98 38 18 44

Lad os tage en snak

Vores erfarne team af eksperter er klar til at rådgive og hjælpe med at finde den rigtige løsning til dit projekt.
Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt. Find alle vores kontaktoplysninger her.