Renovering

Renovering af hydraulik og udstyr til alle brancher

Udstyret i din daglige drift er uundværligt. Derfor står vi klar til at hjælpe dig med renovering, når en slidt del skal repareres og igen gøres klar til mange års fremtidig drift. I mange år har vi renoveret udstyr af vidt forskellig art inden for gear, hydraulikpumper og cylindre samt løfteudstyr og industrihydraulik for mange forskellige brancher.

Renovering på eget værksted

Renoveringen foregår på Aalborg Maskinfabriks eget værksted i Nordjylland. I tilfælde af, at der skal genskabes et nyt produktionsgrundlag for de enkelte dele, har vi et dygtigt team af behjælpelige ingeniører.

Vi renoverer inden for alle brancher

Vi har erfaring med renovering af udstyr inden for alle brancher – vindenergi, offshore og marine samt industri og produktion. Industriproduktionsudstyr, turn devices, offshore hydraulikcylindre samt dele til borerigs er blot nogle af de typer af udstyr vi ofte renoverer.

Nye tegninger på ældre maskiner

Udover den fysiske renovering kan vores team af ingeniører også tilbyde at danne tegningsgrundlaget for en ældre maskine, hvor dette måske er gået tabt gennem mange års drift. På denne måde sikrer du ikke pludselig at stå uden grundlag for at få produceret en ny og tilsvarende maskine til din produktion.

”Tid er penge”

Vi ved at ”tid er penge”, og vi ved, at produktionsstop koster. Derfor arbejder vi professionelt og hurtigt for at minimere nedetid i din produktion, så du hurtigt kan komme tilbage til normal og optimal drift.

Godkendelser og løftetests

Har du brug for godkendelser som CE-mærkninger, eller har du behov for løftetests eller og verificering af udstyr? Vi har erfaring og kompetencer inden for godkendelser og tests.

Kontakt os i dag og få en snak om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

+45 98 38 18 44

 

Offshore hydraulikcylinder

Renovering af offshore hydraulikcylinder.

Turn device

Turn device efter renovering, klar til montering.

Hydraulikcylinder

Udskiftning af hydraulikpakninger.

Løfteunit til borerig

Renoveringsopgave af hydraulikcylinder og mekaniske komponenter.

Marine wirespil

Marine wirespil. Reparation og renovering af hydraulisk wirespil.

Del til borerig

Delmaskine for borerig efter montering af renoveret cylinder.

Lad os tage en snak

Vores erfarne team af eksperter er klar til at rådgive og hjælpe med at finde den rigtige løsning til dit projekt.
Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt. Find alle vores kontaktoplysninger her.