7. oktober 2020

Fra kontakt til færdigt produkt: Vi skaber løsningen

Nogle gange må det erkendes, at ens produktionsudstyr ikke længere rækker til at indfri ens ambitioner.. og hvad gør man så?

Vi bliver ofte kontaktet af virksomheder, der har mødt et nyt behov, som deres nuværende udstyr ikke formår at efterkomme. Nogle gange har kunden allerede en idé om, hvilken type produkt de præcist står og mangler, mens idéerne andre gange opstår i fællesskab med os. Hvor langt du selv er i processen er underordnet – her er vi eksperter. 

Aalborg Maskinfabrik er en idéfabrik. Siden 1985 har vi arbejdet med at hjælpe virksomheder nå nye højder ved at udvikle og producere udstyr, som kan optimere og møde deres ambitioner. Vi motiveres af at samarbejde med dig omkring at skabe løsninger, som nytænker og optimerer din virksomheds præstation. Vi har erfaring inden for et bredt spektrum af industrier, og har produceret udstyr til blandt andet vindmølleindustrien, offshorebranchen samt alle former for industriproduktion. 

Samarbejdet starter typisk ved, at vi kommer ud og besøger din virksomhed og får en snak om, hvad jeres udfordring indebærer samt hvilke behov, I har brug for at få indfriet. 

Efter dette møde vil vores kompetente ingeniører blive inddraget i projektet og vil delvist eller helt overtage kontakten med dig. Gennem grundig sparring med dig får vi lagt en plan for samarbejdet og de formelle krav, hvorefter vi vil gå i gang med tegninger og produktion. 

Tæt kontakt og samarbejde

På Aalborg Maskinfabrik er der tæt kontakt mellem alle led og funktioner, og vores ingeniører arbejder altid sammen med vores dygtige og kompetente medarbejdere på værkstedet. Alt foregår med samarbejde og konstant sparring for at undgå potentielle misforståelser og fejl, og for at sikre den bedste løsning for kunden.

Gennem hele denne process har man som kunde mulighed for at følge med på tæt hold fra sidelinjen. Vi arbejder altid med stor gennemsigtighed, så kunden kan føle sig tryg ved at have valgt os som leverandør. 

Vi tager os af alt inden for dokumentation og testning af udstyret, så du modtager et færdigt og fuldendt produkt, som er klar til at blive taget i brug. 

 

Har din virksomhed mødt nye behov, som kræver nyt og innovativt udstyr? Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale og hør om, hvad vi kan gøre for dig.

Du kan altid kontakte os på tlf +45 98381844 eller ved at kontakte en af vores medarbejdere her.

Lad os tage en snak

Vores erfarne team af eksperter er klar til at rådgive og hjælpe med at finde den rigtige løsning til dit projekt.
Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt. Find alle vores kontaktoplysninger her.