10. september 2020

Derfor skal du vælge en serviceaftale hos Aalborg Maskinfabrik

Hos Aalborg Maskinfabrik bestræber vi os på altid at yde den bedste service for vores kunder. Siden 1985 har vi udført service i form af reparation og vedligehold på industrielle maskiner og alle former for hydraulik. 

Har du styr på dine Tekniske Kontroleftersyn (TKE) i henhold til den gældende lovgivning? 

Mange komplikationer kan forhindres ved forebyggende vedligehold. Derfor tilbyder vi hos Aalborg Maskinfabrik serviceaftaler, som sikrer, at du får tjekket dit udstyr grundigt igennem hvert år uden du selv skal holde styr på timing og datoer. Vi holder overblikket for dig, og minder dig om, hvornår det er tid til at få lavet dine tekniske kontroleftersyn (TKE) – og udfører dem naturligvis også for dig. 

Du kan få serviceaftaler på alle typer af udstyr. Vores kunder spænder bredt inden for mange industrier, og vi udfører service og vedligehold på en lang række forskellige maskiner – heriblandt løfteudstyr, hydraulikanlæg samt produktionsudstyr til alle former for industriproduktion. Alt mekanisk, el og hydraulisk dreven mekanik kan serviceres.

Vi leverer den ekstra service – døgnet rundt

Vi kender branchen, og vi kender dine behov. Vi ved, at det hele gerne skal spille og vi ved, at der ikke er tid til produktionsstop i en travl produktionsvirksomhed. Derfor yder vi hos Aalborg Maskinfabrik døgnservice og har et team af dygtige montører, som altid er parate til at rykke ud til både store og små opgaver. Hvis du har en serviceaftale hos Aalborg Maskinfabrik, kan du altså trygt kontakte os, hvis der opstår uforudsete problemer. 

Som yderligere del af vores service giver vi dig muligheden for at slippe for en masse administrativt arbejde. Vi holder nemlig overblikket for dig, og udover at vi holder styr på dine eftersyn, står vi samtidig altid til rådighed ved yderligere behov – døgnet rundt. 

Service er førsteprioritet hos os. Med en kontrakt på en serviceaftale hos Aalborg Maskinfabrik kan du trygt overlade både overblik, planlægning og udførelse af tekniske kontroleftersyn (TKE) til os. 

Er du interesseret i at tegne en serviceaftale med Aalborg Maskinfabrik? Du kan altid kontakte os og høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed.

Du kan altid ringe til os på +45 98381844.

Find vores kontaktoplysninger her. Du kan samtidig læse mere om vores ydelser i form af service og vedligehold ved at klikke her.

Lad os tage en snak

Vores erfarne team af eksperter er klar til at rådgive og hjælpe med at finde den rigtige løsning til dit projekt.
Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt. Find alle vores kontaktoplysninger her.