28. april 2021

Ambitiøs salgsstrategi skal sikre tætte bånd til kunderne

Fire år efter fusionen mellem Aalborg Maskinfabrik og Nordjysk Stål står virksomheden stærkere end nogensinde. Som et led i en ambitiøs salgsstrategi styrker Aalborg Maskinfabrik salget for bedre at kunne imødekomme kundernes behov og samtidig være gearet til øget vækst.

Aalborg Maskinfabrik har rødder tilbage til værftsindustrien, og har gennem årtier været
leverandør af løfte- og produktionsudstyr samt service og reparation på hydraulik og cylindre
samt maskiner til industrien. Virksomheden har til huse på to lokationer i henholdsvis Aalborg og Svenstrup.

Ambitiøs salgsstrategi skal udleves i hele Danmark
Aalborg Maskinfabrik har hidtil haft en stor del af sine kunder primært i det nordjyske. Og med sine 35 år på bagen, var virksomheden første mange år mere en lokal leverandør til virksomheder i det nordjyske. I dag er Aalborg Maskinfabrik en stærk spiller på markedet, og har store internationale virksomheder i kundeporteføljen. – Vi oplever en stor vækst indenfor de fleste af vores kompetenceområder, men særligt indenfor produktions- og løfteudstyr har vi oplevet en stor kundetilvækst fra hele landet. Derfor styrker vi nu salget og synligheden af virksomheden, således at vi formår at blive ved med at være tæt på vores kunder, fortæller Kim Palsgaard Thomsen, Direktør for Aalborg Maskinfabrik.

Vi lever af at være tæt på vores kunder
– Vi vil fortsat arbejde innovativt på mange forskellige måder – lige fra problemløsning af komplekse opgaver i samarbejde med vores kunder til servicering og renovering af løfteudstyr og industrihydraulik inden for forskellige brancher – herunder offshore-, energi-, industri- og vindmølleindustrien. Fælles for vores tilgang er til stadighed ønsket om at være tættere på vores kunder, fortsætter Kim Palsgaard Thomsen.

Kendt ansigt indenfor løfteudstyr skal styrke salget hos Aalborg Maskinfabrik
For at styrke vores kundeforhold og imødekomme de stigende krav til opgaverne fra vores kunder over hele landet, har vi ansat Anders Jeppesen som salgschef pr. 1/5-2021. Anders skal være med til at styrke salget og udbrede kendskabet til Aalborg Maskinfabrik i hele Danmark.

– Vi er rigtigt glade for, at Anders vil påtage sig den vigtige rolle som salgschef. Vi har lynende travlt inden for alle forretningsområder, og derfor har vi også lagt vægt på at få en erfaren og dygtig sælger med et solidt kendskab til branchen, siger Kim Palsgaard Thomsen.

Anders Jeppesen har en solid baggrund inden for produktions- og løfteudstyr, maskiner, metaller, mekanik og alle former for tekniske artikler. I sine mange år på arbejdsmarkedet har Anders arbejdet i større virksomheder som; Aalborg Værft, Aalborg Boilers, CERTEX, Fyns Kran Udstyr A/S, Kranløft (BMS) i Nørresundby og senest hos Max Fodgaard A/S.

– Jeg glæder mig meget til at arbejde med at styrke salget hos Aalborg Maskinfabrik i hele Danmark. Samtidig ser jeg en spændende udfordring i at styrke synligheden til endnu flere brancheområder, siger Anders Jeppesen.

Lad os tage en snak

Vores erfarne team af eksperter er klar til at rådgive og hjælpe med at finde den rigtige løsning til dit projekt.
Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt. Find alle vores kontaktoplysninger her.